Woordje van de voorzitter

Graag wil ik het Christelijk Gemengd Koor “Delfshaven” aan u voorstellen.

Ons koor is 59 jaar jong en het bestaat uit 56 leden. Momenteel zingen in ons koor 39 dames en 17 heren. De leeftijd loopt uiteen van 20 tot ruim 70 jaar.

Ook voor het kalender jaar 2017/2018 hebben we weer een agenda met uitvoeringen. U kunt deze vinden elders op onze site. Dus, als u ons koor wil horen kunt u ons altijd horen zingen tijdens één van de op de site aangegeven uitvoeringen.

U zult begrijpen dat het zingen tijdens de Christelijke feestdagen zoals Pasen en en de tijd rondom kerst voor ons koor altijd hoogtepunten zijn.

Echter niet alleen voor ons koor maar wij proberen middels onze liederen ook “de boodschap” door te geven aan de mensen die naar onze liederen luisteren. Liederen die je vreugde en vertrouwen in de toekomst geven. Als u graag zingt en nader met ons koor kennis wil maken kan dat altijd tijdens een van onze koorrepetities op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in een van de zalen van de Oude of Pelgrimvaderskerk.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, dus laat u niet weerhouden eens te komen luisteren.

Harrie