Nederlandstalig oratorium ‘JOZEF’

Het Christelijk gemengd Koor “Delfshaven” geeft op 18 maart 2017 om 20.00 uur een concert in de Pelgrimvaderskerk te Rotterdam-Delfshaven, Aelbrechtskolk 20, 3024 RE Rotterdam. Hier zal het Oratorium Jozef worden uitgevoerd. Het verhaal van Jozef, door Marco den Toom in een Oratorium vastgelegd. Een Nederlandstalige eigentijdse uitvoering van dit Bijbelverhaal, omkleed met mooie muziek, met een verteller, solozang en veel koorzang. Toegangskaarten á €15,00 zijn te bestellen op onze site.

Natuurlijk kan het ook via een overschrijving op onze bankrekening NL06INGB0000225728 t.n.v. Christ Gemengd Koor Delfshaven o.v.v. aantal kaarten Jozef. Wij zouden het geweldig vinden als je ook komt luisteren.

Wij zijn ook nog op zoek naar nieuwe leden, vooral in de leeftijdscategorie 30ers en 40ers, die met ons zingend de boodschap van Gods liefde uit willen dragen.